Servicii de contabilitate cu garantie

Va oferim servicii de contabilitate in Timisoara, intocmire intrastat, infiintare firme si servicii de personal/HR.

E foarte importanta gasirea unui expert contabil in grija caruia sa va lasati afacerea. Noi va punem la dispozitie urmatoarele garantii concrete:

Garantia de risc contabil

NOU! In Timisoara – Asigurare Malpraxis – Servicii contabilitate

Noi gresim, noi platim! Greselile de operare, raportare contabila eronata ce genereaza amenzi si costuri suplimentare ale clientului, respectiv penalitati sunt suportate de catre firma noastra de contabilitate. Deasemenea suntem acoperiti de Polita pentru Asigurare Malpraxis in domeniul financiar contabil, pe care o vom pune la dispozitia clientului.

Garantia pe viata
In situatia in care Clientul inceteaza contractul cu noi si ulterior se descopera erori contabile facute la operare, declarare, declaratii nedepuse sau alte erori, le corectam.
Garantia ratei de succes
100% banii inapoi! Daca dupa doua luni de la semnarea contractului esti nemultumit de colaborarea cu noi, iti restituim integral contravaloarea serviciilor de contabilitate pentru cele doua luni de colaborare.
Garantia de plata a penalitatilor/dobanzilor
Intarzierea raportarii de catre noi a sumelor de plata catre stat pe care clientul le datoreaza, respectiv in ziua scadentei sau dupa scadenta, si se genereaza penalitati si dobanzi acestea sunt achitate de catre noi.
Garantia lucrului bine facut
Cu ceea ce trebuia sa incep, va garantam ca vom prelucra si intocmi documentele contabile in conformitate cu modificarile in vigoare, respectiv: contracte de munca, acte aditionale, formulare de contracte, documente fiscale justificative.

Polita Malpraxis